Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους που αφορούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις  της εταιρείας προς όλους τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος xbyte.gr. Η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση  σας  συνεπάγεται την συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Το xbyte.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης και αλλαγής των όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, όποτε κρίνεται αναγκαίο, με την υποχρέωση της ενημέρωσης προς τους χρήστες με δημοσιεύσεις μέσα από την ιστοσελίδα.

Στα πλαίσια της καλής πίστης, η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν λάθη από παράλειψη ή παραδρομή κατά την καταχώρηση δεδομένων στην ιστοσελίδα.

Το xbyte.gr παρέχει το περιεχόμενο (πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, κλπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου, ως έχουν.  Όλα τα προϊόντα καθορίζονται, από την εκάστοτε  Κατασκευάστρια  Εταιρεία. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν λάθη.

Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και μόνο εφόσον γίνει η επιβεβαίωσής της αλλά και ο έλεγχος στις διαθεσιμότητες του κάθε προϊόντος.

Το xbyte.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων και ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Όλα τα προϊόντα τα οποία συσκευάζονται και φεύγουν προς τον τελικό καταναλωτή, είναι πάντα σε άριστη συσκευασία(σε περίπτωση που υπάρχουν εξωτερικές φθορές στην συσκευασία, το προϊόν ανοίγεται και ελέγχετε πριν την αποστολή). Σε περίπτωση που το προϊόν φτάσει σε εσάς χτυπημένο είναι ευθύνη του πελάτη να το ανοίξει και να κάνει έλεγχο και σε περίπτωση προβλήματος να μην δεχτεί την παραλαβή.

Η χρήση της ιστοσελίδας  πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο και τους παρόντες όρους.

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας τόπο δεν έχετε καμία υποχρέωση να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους προκειμένου να ψάξετε για προϊόντα, τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά ή άλλες πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτόν. Αν όμως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο ή επωνυμία επιχείρησης, διεύθυνση, επάγγελμα, Α.Φ.Μ.(σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου), ώστε να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας που είναι απαραίτητος για την συναλλαγή.

Δεσμευόμαστε, βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ότι τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τις συναλλαγές σας με το xbyte.gr ή για την αποστολή προς εσάς ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με την πορεία εξέλιξης της παραγγελίας σας, και σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιηθούν προς τρίτους, δεν θα χρησιμοποιηθούν για αθέμιτη χρήση. Δημοσιοποίηση των στοιχείων σας κατ' εξαίρεση μπορεί να γίνει μόνο με αιτιολογημένη εντολή των Δημόσιων αρχών σύμφωνα με το ισχύον Δίκαιο.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

 

 Τηλέφωνο: 22270 32537  Email : info@xbyte.gr