Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές & Εγγυήσεις Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το xbyte.gr είναι καινούργια με εγγύηση 1 ή 2 έτη και αποστέλλονται, όπως παραλαμβάνονται από τις κατασκευάστριες εταιρείες ή τους αντιπροσώπους τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν , που αγοράσατε από το xbyte.gr παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα εντός 14 ημερών από την αγορά του, τότε γίνεται άμεση αντικατάσταση με νέο ή παρόμοιο κατόπιν συνεννόησης.

Αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα μετά από τις πρώτες 14 ημέρες και μέχρι το πέρας της ημερομηνίας λήξης της εγγύησης, τότε το προϊόν αποστέλλεται για έλεγχο και επισκευή ή την αντικατάστασή του.

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης μπορεί να αναλάβει ο ίδιος την παράδοση της συσκευής σε επίσημο αντιπρόσωπο του κατασκευαστή, όπου θα πρέπει να προσκομίσει το παραστατικό αγοράς.

Η εγγύηση των προϊόντων καλύπτει μόνο τα προϊόντα και όχι τα όποια παρελκόμενα συνοδεύονται με το προϊόν ως δώρο.

Για το κόστος των μεταφορικών στην έδρα του xbyte.gr  επιβαρύνεται ο πελάτης.

 

Η επιστροφή πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

1. Το προϊόν προς επιστροφή με την συσκευασία του και τα παρελκόμενα ακριβώς όπως το παραλάβατε

2. Το παραστατικό αγοράς του προϊόντος

 

Σημαντική σημείωση: Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία με το κατάστημα.

 

Ακυρώσεις

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται  μέσω τραπέζης. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων.

 

 Τηλέφωνο: 22270 32537  Email : info@xbyte.gr